Icon: 
Cybex Logo
Body: 

EFFEKTIV kommersiell fitnessutrustning

www.cybex.com

Image: 
Life Fitness About Cybex

Title: 
OM CYBEX

Body: 

Cybex International, Inc. är en ledande tillverkare av förstklassig träningsutrustning för främst kommersiell användning. Cybex produktsortiment omfattar hela serier av både styrketränings- och konditionsträningsredskap som säljs i hela världen under Cybex-varumärket.

 

 

Body: 

cybex målsättning

 

Du vill ha det bästa för din anläggnings medlemmar. Det vill Cybex också. Vi har skapat träningsutrustning med hög kvalitet för att dina medlemmar ska kunna förbättra sitt fysiska välbefinnande och sin funktion och prestation. Vår fitnessutrustning är utformad för att leverera ojämförliga resultat för alla som tränar, från förstagångsanvändare till proffsidrottare.

Image: 
Life Fitness About Cybex

Title: 
CYBEX FÖRDEL

Body: 

Cybex International producerar förstklassig fitnessutrustning som är utformad för att leverera ojämförliga resultat för alla som tränar, från förstagångsanvändare till proffsidrottare. Företagets engagemang i träningsforskning, genom Cybex Research Institute, leder fitnessbranschen mot att tillhandahålla en vetenskaplig bas för utveckling av träningsmaskiner som förbättrar människors prestation. Med fler än 90 patent har Cybex-utrustningen innovativ design, slitstark konstruktion och är biomekaniskt korrekt för att ge optimala resultat med minimal belastning på kroppen.

CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?