Icon: 
SCIFIT Brand logo
Body: 

UTRUSTNING SOM BYGGER UPP MÄNNISKOR

www.scifit.com

Image: 
SCIFIT Recumbent Stepper

Title: 
SCIFIT:S HISTORIA

Body: 

När SCIFIT startade 1987, tillverkades gymutrustning för människor som redan var i god form. SCIFIT ställde sig frågan: "Men alla andra då?" De började tänka på personer som var skadade, förlamade eller försökte blir friska från sin sjukdom. De tänkte på personer med lite styrka, låg uthållighet eller begränsad rörlighet. De tänkte att här kan vi hjälpa till på ett nytt sätt.

Många människor hamnar utanför strikta traditionella träningsformer. Så SCIFIT banade vägen för nya träningsprodukter och program. Deras produkter används av bland annat fysioterapeuter, rehabiliteringsspecialister, aktivitetskoordinatörer, gymnastiklärare och träningsinstruktörer. Och det är dessa proffs som har hjälpt till att forma SCIFIT-produkterna. Nästan 30 år och miljoner SCIFIT-användare senare, drivs de fortfarande av samma önskan att hjälpa personer att hålla igång.

Title: 
SKILLNADEN

Body: 

Tillgängligheten är grundläggande. SCIFIT-utrustning gör det enkelt för personer i alla åldrar och med olika förmågor att komma igång, behålla motivationen och uppnå resultat.

Title: 
UPPDRAGET

Body: 

Hjälpa människor. SCIFIT är stolta över att kunna tillhandahålla verktyg som hjälper människor att förbättra sina liv.

Title: 
PARTNERSKAPET

Body: 

SCIFIT hjälper träningsanläggningar att hitta rätt utrustning för sina specifika behov och för sina besökare.

Image: 
Life Fitness SCIFIT Treadmills

Title: 
RECEPT FÖR FRAMGÅNG

Body: 

SCIFIT skapar utrustning som bygger upp människor. Oavsett om någon rehabiliterar sig från en hjärtattack, knäskada eller tränar för första gången — SCIFIT-produkterna gör det möjligt för alla att nå sina mål och förbättra sina liv.

Massa: 

CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?