Icon: 
Indoor Cycling Group
Body: 

Arbete för enastående inomhuscykling

teamicg.com 

Image: 
Team ICG Joins Life Fitness

Title: 
Indoor Cycling Group (ICG)

Body: 

Team ICG har motiverat, handlett och mätt positiva förändringar i livet och cyklingen hos fitness- och sportgemenskapen världen över. 

Genom att arbeta för enastående inomhuscykling har ICG blivit världens största företag som specialiserar sig på utformning, tillverkning och programmering av utrustning för inomhuscykling. 

 

 

 

 

 

Image: 

Title: 
Förbättrar cyklingsupplevelsen

Body: 

Life Fitness presenterar sina förstklassiga ICG®-motionscyklar: IC4, IC5, IC6 och den prisbelönta IC7. I det här sortimentet kombineras unik design med en förbättrad teknisk upplevelse. Coach By Color®-intensitetsguide, WattRate®-wattmätare och anslutning till externa enheter ger uppmuntran och skapar motivation i en unik upplevelse.

Läs mer om de revolutionerande ICG-cyklarna

Image: 
Team ICG Bikes are award winning

Title: 
Priser och lovord

Body: 

ICG:s resultat återspeglar det fokus, den beslutsamhet och den passion som genomsyrar företaget. Under de senaste 20 åren har ICG sett fördelarna med en kultur som ständigt flyttar fram gränserna och skapar en bättre cyklingsupplevelse för varje år.

 

 

 

Image: 
Life Fitness Cycles Powered by ICG

Title: 
Gemenskap

Body: 

Vi är inte så många, men vi gör skillnad. Vi tror på något bättre. Arbetar tillsammans. Går framåt tillsammans. Vi är din lagkamrat och lagledare. ICG omfattar chefer, team, huvudtränare och fans. Team ICG® är en del av våra tröjor och vår inställning – det är vårt varumärke, vårt syfte och vår gemenskap.

CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?