Image: 
Life Fitness Market Page Hospitality

Title: 
Hotell

Body: 

Life Fitness förstår vad både oberoende hotell och internationella kedjor behöver. Vi hjälper dig att ta fram standardanläggningar för ditt varumärke, att utmärka dig bland dina konkurrenter och samtidigt få nöjdare kunder. Med vår utrustning på ditt hotell kommer varje gäst att vilja förlänga sin vistelse. Få de senaste nyheterna genom att registrera dig nedan. 

Image: 
Life Fitness Cardio Strength Equipment

Title: 
53%

Body: 

av alla som reser berättar att de tränar när de är på resande fot

Title: 
Nästan 10 %

Body: 

av alla som reser väljer hotell baserat vad det finns för träningsutrustning

Title: 
-turen

Image: 

Title: 
DET HÄR LEVERERAR VI

Body: 
Produkter av hög kvalitet och kundlojalitet

Träningsutrustningen måste väcka gästernas intresse. Life Fitness har världens mest uppskattade träningsutrustning, och när dina gäster får syn på konditionsutrustningen från  Elevation Series, styrketräningsredskapen från Insignia Series och Lifecycle GX exercise bike blir träningen mer än ett tidsfördriv.

ENKEL ATT HANTERA: LFconnect är ledande inom digital teknik för anläggningar som vill skapa en skräddarsydd träningsupplevelse. Med LFconnect och Discover Consoles kan du få statistik över hur utrustningen används, skapa logotyper till startskärmar och låta gästerna mäta sina träningsdata.

Image: 
Life Fitness Markets We Serve - Hospitality

Title: 
SÅ HÄR LEVERERAR VI

Body: 
Utrymmet spelar ingen roll

Life Fitness skapar den perfekta layouten för rum i alla storlekar. Vi kan hitta lösningar för att omvandla utrymmen på så lite som 47 m² till träningsområden som gästerna vill använda.

Image: 
Life Fitness Strength Equipment
Body: 
LIFE FITNESS-UPPLEVELSEN

Din strategi bör vara att skapa en välutrustad och inbjudande anläggning. Life Fitness hjälper dig att kombinera människor, utrymmen och utrustning för att skapa en inbjudande anläggning och minnesvärda träningsupplevelser.

PERFEKT FÖR RESENÄRER

Vårt breda utbud av utrustning passar utmärkt för hotellmarknaden. Life Fitness hjälper dig att välja ut den konditionsutrustning och de styrketräningsredskap som passar bäst för flitiga resenärer och hektiska livsstilar. Utrustningen genomgår dessutom noggranna tester för att säkerställa att den klarar av kontinuerlig användning.

Rekommenderade produkter

Image: 
Life Fitness Synrgy 360 Performance
Image: 
Life Fitness Elevation Series Discover SI Consoles
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?