Life Fitness Multi Unit in Residential

Flerbostadshus


På en konkurrenskraftig bostadsmarknad är det viktigt att sticka ut. Life Fitness träningsutrustning är betrodd världen över och kombinerar innovation med användbarhet och hållbarhet. Få de senaste nyheterna genom att registrera dig nedan. 

Life Fitness Cardio Equipment Multi Residential
Life Fitness Elevation Series Multi Unit Residential

DET HÄR LEVERERAR VI

NÖJDA ANVÄNDARE OCH PRODUKTER AV HÖG KVALITET

Life Fitness erbjuder snygga och skräddarsydda lösningar av hög kvalitet.
Oavsett om du är intresserad av konditionsutrustning från Elevation Series eller Integrity Series, Insignia Series-styrkeutrustning, bänkar och ställningar från Hammer Strength eller våra populära Lifecycle GX exercise bikes, har Life Fitness träningsutrustning i världsklass – en sann tillgång på en konkurrenskraftig bostadsmarknad. För den prismedvetna kunden har vi flexibel finansiering och certifierad begagnad träningsutrustning. 

Life Fitness Multi Unit Residential Cable Motion

SÅ HÄR LEVERERAR VI

VI SKAPAR INBJUDANDE TRÄNINGSANLÄGGNINGAR

Life Fitness hjälper dig att skapa anläggningar för alla – oavsett ålder och förmåga. Vi rekommenderar ett blandat gym med många möjligheter och utrustning som lockar både nybörjare och proffs. Det är viktigt att alla känner sig välkomna.

Life Fitness Service Repair Technician

FITNESSLÖSNINGAR

UTRYMMET SPELAR INGEN ROLL: Life Fitness skapar den perfekta layouten för bostadsområden av alla storlekar. Vi hittar lösningar för att omvandla utrymmen på så lite som 47 m², till träningsområden som alla vill använda. Om du ger oss måtten på din anläggning tar vi fram den bästa lösningen. Kontakta oss om du vill veta mer.


HJÄLPEN ÄR BARA ETT KLICK BORT: Life Fitness hjälper dig att skapa en träningsanläggning som passar alla. Vårt nationella nätverk erbjuder hjälp både före och efter inköp, uppskattad teknisk support och otroligt snabb service. Vi hjälper de boende i ditt område att leva hälsosammare och ser till att utrustningen fungerar smidigt i det långa loppet.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?