Icon: 
Galter Life Center Logo

Title: 
GALTER LIFECENTER

Body: 

Chicago, Illinois, USA

Framgångshistorier

Title: 
5,500

Body: 

MEDLEMMAR I ALLA ÅLDRAR

Title: 
69,000

Body: 

KVADRATMETER

Title: 
1,000

Body: 

KVADRATMETER FRI YTA

Image: 
Life Fitness Optima Series Strength Equipment

Title: 
GALTER LIFECENTER ÄR INGET VANLIGT GYM

Body: 

Det är en träningsanläggning för dem som bor i norra Chicago. Anläggningen är även Illinois första i anknytning till ett sjukhus. Den används som rehabiliteringsanläggning av angränsande Swedish Covenant Hospital och har aktiva seniora besökare.

Galter LifeCenter behöver träningsalternativ för alla typer av användare och mångsidiga SYNRGY360 passar dem perfekt. Den står i anläggningens mitt och är omringad av flitigt använd konditionsutrustning.

"Vi ville ha ytterligare ett område för funktionsträning", säger Francie Habash, som är programansvarig på Galter. "Vi ville att det skulle vara avkopplande och kul att träna, och försökte hitta en så praktisk lösning som möjligt. SYNRGY:s storlek och funktioner gjorde den till det bästa alternativet för oss."

Body: 

"Vi ville att det skulle vara avkopplande och kul att träna, och vi försökte hitta en så praktisk lösning som möjligt. SYNRGY360:s funktioner gjorde den till det bästa alternativet."
 

– Francie Habash, GALTER LIFECENTER

Image: 
gym-group-synergy

Title: 
VEM ANVÄNDER SYNRGY360?

Body: 

SYNRGY360-systemet är alltid populärt. Varje vecka hålls det intäktsgenererande gruppträning som är utformad för alla – oavsett förmåga. Högintensiv intervallträning utmanar de träningsvana, mindre intensiv cirkelträning är en bra introduktion till gruppträning och utbildningar om en hälsosam livsstil passar alla typer av besökare. Det finns till och med möjlighet till landträning för simmare och triatleter.

Enheten har blivit en del av medlemmarnas dagliga träning. De flesta av våra medlemmar använder studsmattan, TRX-banden och de andra funktionerna på SYNRGY360-systemet.

"Användare på olika fitnessnivåer och i alla åldrar har nytta av den", förklarar Habash. "Tränarna använder den flitigt. Den går att använda till metabolisk träning och styrketräning, för övningar som ger ökad flexibilitet och balans samt för vardagsmotion. Att den klarar av allt det är helt fantastiskt."

Image: 
Galter Trainer

Title: 
FÖRBÄTTRA EN DYNAMISK ANLÄGGNING

Body: 

SYNRGY360-enheten har blivit oumbärlig för Galter LifeCenter. Den har blivit en samlingspunkt på anläggningen. Den hjälper även till att skapa intresse för Galters Infinity Pass, som är ett utökat medlemskap som ger obegränsad tillgång till träningspass. Habash tillägger: "Den ser häftig ut. Den ser ut att erbjuda något roligt. Det är svårt att inte bli nyfiken när man ser den! Det är kul att träna med den eftersom det alltid finns något nytt att prova på."

Image: 
Life Fitness Synrgy 360 Performance
Image: 
Life Fitness Optima Series
Image: 
Life Fitness Elevation Series
CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?