Icon: 

Title: 
SPORTSGYM SCANDINAVIA

Body: 

Östersund, Sverige
Framgångshistorier

Title: 
16,000

Body: 

MEDLEMMAR

Title: 
22 ANLÄGGNINGAR

Body: 

I 12 STÄDER

Title: 
21 000 KVM

Body: 

ANLÄGGNINGEN I ÖSTERSUND, SVERIGE

Image: 

Title: 
SPORTSGYM SCANDINAVIA VET HUR DE SKA LOCKA MÄNNISKOR TILL ATT TRÄNA

Body: 

Fitnesskedjan är medveten om att ett stabilt träningsschema för mindre grupper är ett fantastiskt sätt att locka utövare och att motivera dem att komma tillbaka till gymmet.

Sportsgym Scandinavia har 16 000 medlemmar på 22 anläggningar i 12 städer och vet att ett stabilt träningsschema för mindre grupper är ett fantastiskt sätt att locka utövare och att motivera dem att komma tillbaka till gymmet.

Den största Sportsgymanläggningen i Östersund öppnade i slutet av 2016. Den nya, 2 100 kvadratmeter stora anläggningen har ett brett urval av konditionsutrustning som exempelvis löpband, crosstrainers och cyklar. Sportsgyms huvudfokus ligger dock på den energi och samhörighet som uppstår i de två inbjudande träningszonerna – en omfattande Hammer Strength HD Athletic-konfiguration och ett stort Life Fitness SYNRGY360-system.

Body: 

”Vi valde en Hammer Strength HD Athletic-ställning eftersom den är så mångsidig och ger olika möjligheter till en komplett workout.

 

– Tobias Carlsson, ANLÄGGNINGSCHEF

Image: 

Title: 
ENERGISKA MÖTESPLATSER

Body: 

Sportsgyms gruppträningsområden används hela tiden och gymmet har blivit en energisk mötesplats i Östersund.

SYNRGY360-området har sju gruppträningspass i veckan och gymmet erbjuder HD Athletic-pass. Gruppträningspassen är alltid fullbokade.

”SYNRGY360 passar alla från nybörjare till atleter,” säger Jesper Jacobsson, SYNRGY360-instruktör. ”Det är jättebra. Nu för tiden har vi inte tid att träna. Här kan du kombinera många övningar på kort tid. Mina kunder går härifrån med ett leende på läpparna. Och de vill alltid komma tillbaka nästa vecka."

Body: 

”Mina kunder går härifrån med ett leende på läpparna. Och de vill alltid komma tillbaka nästa vecka

 

– Jesper Jacobsson, SYNRGY360-INSTRUKTÖR

Massa: 

Image: 
HD Athletic at Sportsgym

Title: 
ALTERNATIV FÖR DIG SOM TRÄNAR

Body: 

De två olika gruppträningsområdena erbjuder tillsammans många olika alternativ för medlemmarna, oavsett hur vältränade de är. Det uppmuntrar deltagande och ökar energinivån på Sportsgym.

”Life Fitness tänker på olika gym mer än någon annan," säger Fredrik Schultz, Life Fitness-säljare. ”Jag tror att de som tränar dras till Hammer Strength-ställningen eftersom SGT-pass är populära just nu. Kombinationen av både kondition och styrka och den bästa träningen du kan få.”

 

 

 

Image: 
Hammer Strength HD Athletic Half Rack Urethane Bumpers
Image: 
Life Fitness Synrgy 360 Performance
Image: 
Hammer Strength HD Elite Group Training
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?