Icon: 
Sportspark Logo

Title: 
SPORTSPARK: SYNRGY FACE-OFF

Body: 

Norwich, England

Framgångshistorier

Title: 
13,000

Body: 

MEDLEMMAR

Title: 
576 m²

Body: 

(576 m2) 
GYM MED 135 STYRKETRÄNINGS- OCH KONDITIONSSTATIONER

Title: 
195 m²

Body: 

(195 m²) 
SYNRGY360 FACE-OFF-OMRÅDE MED FYRA SYNRGY360-ENHETER

Image: 
Sportspark-Synrgy360

Title: 
SYNRGY360 FACE-OFF

Body: 

En unik idé och smart programmering gjorde det möjligt för Sportspark att hitta en ny, spännande vinkel på gruppträning ... SYNRGY360 Face-Off-gruppträning.

"Sportspark är kända för sina anläggningars höga standard, men träningsanläggningarna hade hamnat på efterkälken. Jag ville se om vi återigen kunde bli gymmet dit alla vill gå."

– PHIL STEELE

Body: 

"Vi ville ha något som kunde kombinera allmän träning med träning som är väldigt specifik för vissa sporter. Något unikt och något som skiljer sig från vad andra gör."

– Phil Steele, DIRECTOR OF SPORT, UNIVERSITY OF EAST ANGLIA

Massa: 

Image: 
Sportspark-Synrgy360-GroupTrainingClass

Title: 
HUR SYNERGY FACE-OFF SKAPADES

Body: 

Sportspark byggde om ett stort utrymme som tidigare varit en förskola till en livfull plats för gruppträning med SYNRGY360™ Face-Off. 

Rummet har fyra SYNRGY360™-system , tidtagare på stora skärmar samt ett specialbeställt och färgkodat golv – en sida av rummet är för "det svarta laget" och den andra för "det röda laget". Lag kan tävla om vem som kan göra flest repetitioner på tid vid olika stationer. 

"SYNRGY:s flexibilitet fick mig att tänka på träning i lag. Vi tar emot många olika idrottslag, så jag utforskade möjligheten att utforma ett rum för gruppträning. Genom samtal med en representant och tränare från Life Fitness har vi tagit fram ett koncept som används av både grupper och enskilda individer", säger Steele. 

Image: 
Sportspark-Synrgy360-GroupTrainingAlt

Title: 
ETT UPPSKATTAT TILLSKOTT

Body: 

Den feedback som vi har fått från områdets rugbyklubbar, fotbollslag och universitet har varit otroligt positiv. Det är tävlingsmomentet i SYNRGY Face-Off som gör det så populärt och det lockar även nya besökare till Sportspark.

Utrymmet för SYNRGY360 Face-Off har många användningsområden. Det används för gruppträning med SYNRGY360 och personlig träning där fyra tränare kan använda sitt eget område samtidigt. 

 

Image: 
Life Fitness Synrgy 360 Performance
Image: 
Life Fitness Optima Series
Image: 
Life Fitness Elevation Series
CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?