Image: 
LFconnect in Insignia Series
Body: 

Maximera, stick ut, engagera

Life Fitness inser vikten av teknik och vet hur anläggningar kan använda sig av den för utöka sin verksamhet. Vi har utvecklat ett växande sortiment av digitala lösningar och verktyg som interagerar med Life Fitness utrustning så att anläggningar kan maximera sin verksamhet, sticka ut bland konkurrenterna och hålla engagemanget uppe hos medlemmarna.

Icon: 
Technology Pillar Maximize
Body: 

MAXIMERA

Icon: 
Technology Pillar Differentiate
Body: 

SKILJ DIG FRÅN MÄNGDEN

Icon: 
Engage Icon
Body: 

ENGAGERA

Image: 
Body: 

MAXIMERA

Detaljerad produktinformation är en vägvisare för smarta och kostnadsbesparande affärsbeslut. Att skapa nya intäktsströmmar och tillväxtmöjligheter med din befintliga utrustning är mycket viktigt. Genom att se uppgifter om hur utrustningen används får du värdefulla insikter. Spara in på underhålls- och energikostnader. Marknadsför din anläggning.

Body: 

SÅ HÄR FUNGERAR DET

LFconnect.com visar att mellan 16.30 och 19.30 är nästan alla löpband upptagna, men några crosstrainers är lediga. Överväg att ersätta några crosstrainers med löpband, eller flytta crosstrainers till en plats nära flitigt använda löpband.

Image: 
Life Fitness Technology Discover Console Burn Fitness
Body: 

STICK UT

Att sticka ut är det bästa sättet att behålla befintliga medlemmar och locka till sig nya. De anläggningar som erbjuder sina medlemmar samma moderna teknik som de använder i vardagen har en stor fördel framför de som inte gör det.

  • Anpassa och utveckla ditt varumärke
  • Informera och kommunicera med dina medlemmar och skapa en gemenskap.
SÅ HÄR FUNGERAR DET

Använd den anpassningsbara startskärmen på Discover Consoles för att bygga upp ditt varumärke. Gör det genom att visa din anläggning och logotyp och informera medlemmarna om evenemang, nyheter och program som ökar sekundära intäkter.

Massa: 
Image: 
Discover Life Fitness Console
Body: 

ENGAGERA

Om en medlemmarna känner tillhörighet till sin klubb, utrustningen de använder och till de andra medlemmarna tillbringar de mer tid på gymmet. Life Fitness lösningar tillhandahåller den interaktion som gör det enklare för medlemmar att mäta sina träningsframgångar och ha roligare när de befinner sig på anläggningen. När medlemmarna uppnår sina mål kommer de tillbaka till anläggningen.

  • Att kunna mäta/dela med sig av sin träning hjälper medlemmarna att uppnå sina mål.
  • Underhållning som TV, internet, appar med mera håller motivationen uppe
SÅ HÄR FUNGERAR DET

Medlemmarna kan använda välkända och populära appar från tredje part, som Lose It!, RunSocial, SoFit och Runtastic, för att hålla motivationen uppe under träningspasset.

Body: 

70 % av alla som tränar använder någon typ av digital enhet under träningen

 

1/3 av alla som tränar säger att de skulle byta till en anläggning med bättre teknik om priset och det geografiska läget var likvärdigt.

Massa: 

Uppkopplad konditionsutrustning

Image: 
Life Fitness Elevation Series
Image: 
Life Fitness Integrity Series
Image: 
CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?