Finansiering av utrustning

Life Fitness finansierar mer träningsutrustning än någon annan, inklusive banker och leasingföretag. Vi hjälper våra kunder att växa genom att investera i deras framtid. Många av våra kunder började med att äga enskilda klubbar och har växt till att nu driva flera klubbar. Life Fitness vet hur gym drivs och därför kan vi inte bara hjälpa till med finansieringen, utan vi kan även hjälpa dig att undvika vanliga – och kostsamma – misstag.

TEAM FÖR UTRUSTNINGSFINANSIERING

Vi har 50 års erfarenhet av att finansiera träningsutrustning. Vi har varit med och format branschen. Vi har utvecklat ett patentskyddat bedömningssystem som tar hänsyn till en uppsjö av variabler som andra institutioner inte har insikt i. Kvalitativ bedömning spelar en stor roll, och det fungerar tack vare vår djupa kunskap om just fitnessbranschen. Vi vill lyfta fitnessbranschen. Det kan vi bara uppnå om du och branschen lyckas.

Life Fitness Body Worx Feat Flex Strider Trainer
LEASING OCH FINANSIERING

Life Fitness är fast beslutet att hitta finansieringsalternativ till rimliga priser för våra kunder eftersom vi har ett egenintresse i dina framgångar. Efter att ha granskat din affärsplan hjälper vårt egna leasingföretag dig att hitta den bästa låntagaren. Om du arbetar med vårt team behöver du bara vända dig åt ett håll, vilket gör det enklare för dig och vi kan bygga upp en stark relation.

LEASINGANSÖKAN

KREDITANSÖKAN

ANSLUT

Kontakta din lokala Life Fitness-representant för att få reda på mer om våra leasing- och finansieringslösningar. 1.800.527.6065

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?