Body: 

MYRIDE VX

Body: 

Välj, spela och styr videon på en stor skärm för gruppcykling eller på en personlig skärm för enskild användning.

Instruktörer kan använda appar för att förbättra liveträningspass och anläggningar kan använda dem när de schemalägger virtuella klasser online eller on-demand.

Image: 
MyRide Group

Title: 
MYRIDE FÖR GRUPPTRÄNING

Body: 

I en virtuell miljö är allt möjligt.

Instruktörer kan använda appar för att förbättra liveträningspass och anläggningar kan använda dem när de schemalägger virtuella klasser online eller on-demand. Det har aldrig varit enklare att öka antalet deltagare.

 

 

 

Image: 
MyRide Personal

Title: 
MYRIDE FÖR PERSONLIG TRÄNING

Body: 

Engagera och peppa alla deltagare.

Engagera och peppa alla deltagare, både nybörjare och vana cyklister, på tidernas mest prisbelönta träningscykel – utrustad med Myride VX-guidning och alla mätfunktioner de behöver för att uppnå sina mål.

 

 

 

 

Body: 

UTVALDA MYRIDE-APPAR

Image: 

Title: 
MYRIDE+ LIVE

Body: 

Använd: gruppträning

Världens första app som kompletterar gruppcykelträningen med videor som filmats i rörelse framåt. ICG:s banbrytande SIT-metoder (Simulation, Interaction, Telepresence) förbättrar användarens träningsresultat och upplevelse.

MyRide Live
Image: 
ICG MyRide Studio

Title: 
MYRIDE STUDIO COACH

Body: 

Använd: gruppträning och personlig träning

Engagerande coachledda träningspass på skärmen som ger resultat. Att cykla till instruktioner i världsklass och peppande musik hjälper motionärerna att komma i form och bli starkare och snabbare. Tre olika programformat som tilltalar alla typer av motionärer.

MyRide Studio
Image: 
ICG MyRide Tour Coach

Title: 
MYRIDE TOUR COACH

Body: 

Använd: gruppträning och personlig träning

Terrängbilder från hela världen i kombination med musik och röstledd coachning ger roliga, men tuffa, träningspass. Vackert och inspirerande landskap som styrs av hastigheten.

MyRide Tour Coach
Image: 
MyRide World View

Title: 
MYRIDE WORLD VIEW

Body: 

Använd: personlig träning

Kunderna gillar dina klasser, men ibland vill de bara cykla utan coachning, musik och annat som stör den vackra vyn framtill. När deltagarna inte kan ge sig ut på vägen eller i terrängen har de World View.

MyRide World View
CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?