Icon: 
Body: 

SÄTTER ARBETET I RÖRELSE 

Image: 
IM Offering
Body: 

ETT LIFE FITNESS-FÖRETAG

Med rötterna i Life Fitness® biomekaniska arv och studier av hur rörelse påverkar människokroppen, sätter InMovement® kontorsarbetet i rörelse igen med hjälp av arbetsverktyg och tjänster som förenar hälsosamt beteende med produktivitet. 

Icon: 
Productive Icon
Body: 

PRODUKTIVT VÄLBEFINNANDE

Arbetsplatsens många stillasittande timmar påverkar vårt fysiska och mentala välbefinnande. InMovement förenar hälsosamma vanor med produktivitet vilket leder till bättre humör, mer energi och förbättrad övergripande hälsa – vi kallar det för produktivt välbefinnande.

Icon: 
Worktools Icon
Body: 

ARBETSVERKTYG
 

InMovement är det enda företag som utvecklar produkter som kombinerar arbete och rörelse. InMovement™ treadmill-skrivbord från Life Fitness och skrivbordsserien Elevate Desktop™ med justerbar höjd är bara början på arbetsplatsevolutionen. 

Icon: 
Services Icon
Body: 

TJÄNSTER
 

InMovements kundsupportteam hjälper företag att övergå till en aktiverad arbetsplats.  Nya verktyg är optimerade med en anpassad plan för att se till att ditt kontor skapar den miljö och kultur som behövs för att prioritera produktivt välbefinnande.

Image: 
Life Fitness Treadmill Desk
Body: 

INMOVEMENT™ TREADMILL DESK

Med InMovement™ TreadMill desk kan du prioritera din hälsa utan att det sker på bekostnad av ditt jobb. När du går håller du hjärnan aktiv, vilket har kopplats till ökad produktivitet och bättre humör. Dessutom behöver du inte sitta fastkedjad vid kontorsstolen hela dagen.

Image: 
Life Fitness Elevate Series
Body: 

ELEVATE DESKTOP™ SERIES

Med Elevate DeskTop™ Series får du friheten att stå upp medan du arbetar genom att förvandla din befintliga arbetsyta till ett höj- och sänkbart skrivbord. Med fyra olika alternativ finns det en stående lösning som fungerar för alla.

CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?