Body: 

Marknader

Life Fitness kombinerar ett stort och varierat produktutbud med experthjälp för alla gym som vill skapa en perfekt anpassad fitnesslösning för sina motionärer.

Image: 
Active Aging

Title: 
Aktivt åldrande

Body: 

Antal äldre förväntas överstiga 1,5 miljarder 2050. Life Fitness har wellnesslösningar som kan hjälpa människor att leva aktiva och hälsosamma liv oavsett ålder.

Image: 
Athletics

Title: 
Idrott

Body: 

För att vara stark ute på planen måste du bygga styrka när du inte spelar. Träningsanläggningarna där världens bästa idrottare tränar förlitar sig på Life Fitness och Hammer Strength.

Image: 
College Recreation

Title: 
Fitness på universitet och högskolor

Body: 

Ett dynamiskt fitnesscenter hjälper till att locka studenter, skapar en strålande social miljö och ökar välmåendet på universitetet eller högskolan.

Image: 
First Responders

Title: 
Räddningstjänst

Body: 

När nyckeln till att överleva ligger i förberedelserna, ger Life Fitness räddningspersonal det försprång de behöver tack vare taktisk styrka och kondition.

Image: 
Golf

Title: 
Golf

Body: 

En fitnessanläggning på golfklubben genererar intäkter och håller medlemmarna i klubben när vädret håller dem borta från banorna.

Image: 
Health Clubs

Title: 
SPA

Body: 

Life Fitness och Hammer Strength tillhandahåller de produkter och verktyg som anläggningar behöver för att skilja sig från mängden och passa alla motionärer.

Image: 
Hospitality

Title: 
Hotell

Body: 

Oberoende hotell, internationella kedjor, små eller stora, alla resenärer uppskattar tillgång till högkvalitativa fitnesscenter.

Image: 
Life Fitness Markets We Serve - Millitary and Government

Title: 
Militären och myndigheter

Body: 

Konditions- och styrkeutrustning för tuffast möjliga användare och miljöer, militär och högsta myndighetsnivå.

Image: 
Multi-Unit Residential

Title: 
Flerbostadshus

Body: 

Life Fitness hjälper dig skapa en fitnesslösning som passar din anläggning och ditt område samt hjälper dig attrahera nya medlemmar.

Image: 
Office Fitness

Title: 
Kontorsgym

Body: 

För stora och små företag är rätt blandning av utrustning något som lockar de bästa, gör de anställda nöjdare och ökar/produktionen.

Image: 
YMCA

Title: 
YMCA

Body: 

Life Fitness och YMCA har byggt upp ett värdefullt samarbete för att tillsammans hjälpa människor leva mer hälsosamma liv. Life Fitness hjälper alla anläggningar med en egen personlighet.

Image: 
Life Fitness Consumer Strength Equipment
Image: 
Equipment Detail Image
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?