Lifecycle-träningscyklar, upright

Life Fitness historia börjar med den första elektroniska träningscykeln som skapades för mer än 45 år sedan. Lifecycle-cykeln har fortsatt utvecklas sedan dess. Den kommersiella upprätta träningscykeln simulerar hur det är att sitta på en landsvägscykel och har en biomekaniskt korrekt placering av benen. Det ger minskad belastning på knän och leder och en bekväm sittställning.

Life Fitness Gym Elevation Featuring Upright

ELEVATION SERIES UPRIGHT LIFECYCLE BIKE

Komfort och design i kombination med engagerande teknologi. Den här premium-träningscykeln kombinerar komfort och tre olika val av displayer beroende på önskad teknologi.

Life Fitness Augies Quest

INTEGRITY SERIES AUGIES QUEST UPRIGHT LIFECYCLE BIKE

Limited Edition Augie’s Quest Lifecycle Upright Exercise Bike är en hyllning till Augie Nieto, en av Life Fitness-grundarna och skaparen bakom Lifecycle.

Life Fitness Gym Integrity Featuring Uprights

INTEGRITY SERIES UPRIGHT LIFECYCLE BIKE

Självförsörjande Integrity Series, tillförlitlig med smarta lösningar och snygg design. Trådlös uppkoppling till LFconnect.com ger möjlighet att få ut information kring utrustning och användning.

Life Fitness Gym Activate Featuring Uprights

ACTIVATE SERIES UPRIGHT LIFECYCLE BIKE

En robust design och en intuitiv display som passar både nybörjare och den som tränar regelbundet. Den självförsörjande cykeln är elegant, lättplacerad, användarvänlig och tålig. Dessutom ger den tillgång till värdefull användningsdata via LFconnect.com. 

Life Fitness Gym Integrity Featuring Lifecycle GX

LIFECYCLE GX BIKE

Med Lifecycle GX Bike får spinning en ny innebörd. Karaktäristisk design, ergonomiskt styre och sits samt nästan steglös justering ger garanterad komfort för många typer av användare. 

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?